Skip to main content
This page is available in Latvian only.

Madara Sirmace ir sertificēta fizioterapeite. Absolvējusi Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas bakalaura programmu veselības aprūpē ar specializāciju sporta jomā. Pieredze darbā ar traumatoloģijas un ortopēdijas pacientiem, strādājot dienas stacionārā un ambulatorajā praksē, aptverot dažādas vecuma grupas.

Šobrīd studē Almerijas Universitātē Spānijā fizioterapijas maģistra programmā Pamata Ķermeņa Apzināšanās Metode (BBAM). Ir ļoti cieša saistība starp fizisko ķermeni un emocionālo pasauli. Ķermeņa Apzināšanās Terapiju apgūstu, lai efektīvāk spētu strādāt ar abām komponentēm vienlaicīgi.

Ķermeņa apzināšanās Terapija ir fizioterapijas metode, kurā cilvēks apgūst, kā veicināt apzinātu un iemiesotu klātbūtni idkienas aktivitātēs. Šī pieeja ir vērsta uz cilvēku, un tās mērķis ir veicināt kontaktu ar “es” un veselību, un terapijas centrā ir praktisku prasmju apguve lietošanai ikdienas situācijās. Metode darbojas uz 4 dzīves jomām: fizisko, fizioloģisko, psiho-socio-kulturālo un eksistenciālo.

Ķermeņa Apzināšanās Terapija palīdzēs šādos gadījumos: psihiskās veselības izmaiņas, trauksme, depresija, ēšanas traucējumi, hroniskas sāpes, personības traucējumi, reimatoīdās saslimšanas.