Skip to main content
This page is available in Latvian only.

Viens no Klīnikas galvenajiem mērķiem ir realizēt efektīvu un kvalitatīvu palīdzības sniegšanu psihiskās (emocionālās) veselības problēmu gadījumā, kas ietver individuālu pieeju ikvienam pacientam. Tādēļ situācijās, kad māc šaubas par to, kurš ārsts vai speciālists būtu piemērotāks problēmas risināšanai (klīniskais psihologs, ārsts-psihoterapeits, psihiatrs vai kāds cits), piedāvājam vērsties pie Klīnikas koordinatora, ārsta-psihiatra dr.Daniela Šamburska, kurš izvērtēs pacienta esošo stāvokli un centīsies rast atbilstošāko risinājumu. Tālākajā ārstniecības procesā dr. Šamburskis būs ārsta-koordinatora lomā, kurš uzraudzīs izvirzīto mērķu sasniegšanu un nepieciešamības gadījumā tiks ieplānota papildus konsultācija pie dr.Šamburska.

Klīnikā strādā dažādu nozaru speciālisti, līdz ar to ir iespēja saņemt rekomendētā speciālista/u pakalpojumus vienuviet.

Lai saņemtu šo pakalpojumu, zvaniet uz Klīnikas tel.nr  67625655 vai rakstiet e-pastā: infoatpsihosomatika[pnkts]lv, lai pieteiktu konsultāciju sev ērtā laikā.